Zoeken
Dan eet je 't wel!
Fruitmandje
 

Beste fruit.nl bezoeker,

Na de geboorte van onze twee dochters zijn wij thuis veel bewuster en gezonder gaan eten. Fruit eten speelt daarbij een belangrijke rol. Echter gevarieerd fruit eten deden wij thuis niet zoveel, vaak een tros bananen, een netje mandarijnen en wat appels.

Minimaal 2 stuks fruit

De gezondheidsraad adviseert ons minimaal 2 stuks fruit (oftewel 200 gram) per dag te eten. Na diverse gesprekken met voedingsdeskundigen en sportinstructeurs werd het belang van gevarieerd fruit eten mij steeds duidelijker. Elke stukje fruit heeft zijn eigen goede eigenschappen, vitamines, vezels en antioxidanten.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een groot percentage van de bevolking de twee stuks fruit per dag niet haalt.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een groot percentage van de bevolking de twee stuks fruit per dag niet haalt. Een goed gevulde fruitschaal met gevarieerd fruit nodigt uit om meer fruit te eten. Ook zijn er veel onbekende fruitsoorten die super lekker zijn. Als ondernemer kwam ik op het idee om voor thuis en op het werk wekelijks een box vol met gevarieerd (on)bekend fruit samen te stellen. Het verse fruit zonder tussenkomst van extra schakels, zoals distributiecentrums en winkelschappen zo snel mogelijk thuis of op het werk gratis bezorgen. Lekker, gevarieerd en vers.

Dagelijks kwaliteitsfruit

Door samen te werken met een groot aantal partners is fruit.nl een realiteit geworden. Dagelijks koopt een team vers kwaliteitsfruit speciaal voor onze fruitboxen rechtstreeks bij telers, veilingen en fruitimporteurs. Onze keurmeesters controleren het fruit bij binnenkomst en het wordt dezelfde dag in onze fruitboxen verpakt en verzonden naar onze klanten.

Kwaliteitscontrole

Bij het inpakken van het fruit vindt een extra kwaliteitscontrole plaats.

Zodra wij een bestelling ontvangen wordt het fruit speciaal ingekocht voor deze box. Bij het inpakken van het fruit vindt een extra kwaliteitscontrole plaats. Zo proberen wij de kwaliteit van het fruit te waarborgen. Fruit blijft echter een natuurproduct dus mocht er toch iets mis gaan met de kwaliteit, laat het ons dan weten via klantenservice@fruit.nl. Wij ontvangen graag je mening, zodat wij de processen verder kunnen verbeteren.

Ambitie om verder te groeien

Fruit.nl is begin 2015  opgericht en wij groeien gestaag. Inmiddels hebben we een aantal grote stappen gezet en wij zijn trots op het resultaat tot nu toe. Twee mooie TV-commercials, een vernieuwde website en een aantal nieuwe unieke fruit- en sapboxen. Het is onze ambitie komend jaar het assortiment verder uit te breiden, zodat wij de fruitwensen van onze huidige en toekomstige klanten nog beter kunnen invullen.

Kijk geregeld op de site van fruit.nl voor de nieuwste ontwikkelingen. Uiteraard kun je ons ook volgen op de social media kanalen als Facebook, Instagram, twitter etcetera.

Een fris en fruitige groet,

Sander Kemner
Algemeen directeur Fruit.nl