Zoeken
Dan eet je 't wel!
Fruitmandje
 

Ervaringen

Je kunt hier een bericht achter laten voor andere bezoekers. Zo kun je ervaringen met elkaar delen. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten

Voer hier je bericht in. Het bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering:
Naam:
E-mail:
Bericht:
Versturen
Carola
9112017
Ik ben zeer tevreden over jullie fruit. Het fruit is goed rijp en lekker zoet en sappig. Het is nu al de derde box en elke x ben ik zeer content.
Miranda
2192017
Wij zijn met 5 personen (2 volwassenen en 3 kids, 8, 11 en 14 jaar) Wij hebben de box 3-6 personen 50-55 stuks genomen maar de inhoud viel erg tegen.
Hier kunnen wij echt geen week mee doen. Ben ook benieuwd hoe stuks worden geteld er zitten hele kleine appeltjes in en een aantal Kumquats die ook al super klein zijn en hoe worden druiven gerekend? Verder nog een rotte pruim. Het viel al met al wel tegen. Misschien dat deze door kan voor 3 personen maar zeker niet voor 5. Ik zit nog te twijfelen over de aller grootste box maar ben bang dat die ook niet voldoet voor 5 personen.
Deborah
2472017
Al maanden de fruitbox met heerlijk fruit elke week op mijn bedrijf voor het personeel.
Jacqueline
2062017
Nieuwe kans voor fruit.nl, een gratis box gekregen om te kijken of het toch beviel. Fruit was gevarieerd, bijna rijp en lekker. Sommige fruitsoorten zijn niet geschikt om een wachtkamer te leggen. We zullen zeker vaker gebruik maken van fruit.nl.
Marij watervoort
27122016
Geweldig zoveel verschillende soorten fruit in een box.
De boxen gebruik ik voor al mijn handwerkgaren die kan ik hier mooi in kleur op sorteren.
Onze handwerkclub is er ook al mee volgestrooit.
Liesbeth
17122016
Vorige week de eerste doos gekregen. Ziet et supergoed uit! Niet al te rijp zodat je het even kan bewaren. Zit fruit in wat je normaal niet zou kopen omdat je het niet kent. Nu kijk je op de site om te kijken hoe je het kunt eten.
Elly
17112016
Uitstekende box met fruit. :) Normaal koop ik nooit zoveel fruit, omdat ik blijkbaar altijd het verkeerde koop. Te zuur, niet rijp, overrijp, enz... Maar wat er in de box zat, was goed en lekker. Toch nog een opmerking. Ik weet niet veel van fruit en zag verschillende soorten appels en peren, maar welke soorten waren dat? Misschien op de website vermelden wat er precies allemaal in zit. Of een papiertje bij de box zelf in.
Manuela
29102016
Fruit is goed,en gezond gr jacky
Loes
1282016
Goed verzorgde box met een behoorlijke hoeveelheid verschillende soorten fruit.
Thea
872016
Heerlijk fruit en steeds netjes en verzorgd bezorgd. Zeer goede kwaliteit en goede sortering. Heel erg tevreden.
 Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina