Kaki
Informatie over de kaki Hoe eet je deze exotische vrucht? Bewaar en gebruik advies Een onrijpe kaki kun je het beste bij kamertemperatuur bewaren, als ze rijp zijn kan je ze maximaal drie dagen in de koelkast bewaren. De kaki is rijp als deze zacht en (donker)oranje van kleur is. Je kunt de kaki met schil eten. Was de kaki voorzichtig onder de kraan en snijd de kroon eruit met een scherp mes. Je kunt de kaki in partjes snijden en opeten of in tweeën snijden en uitlepelen. Je kan de kaki ook zo opeten zonder hem te snijden. |
| Gezondheid
Voedingswaarde per 100 gram |
Recepten met kaki
Kaki heeft een lekkere zoete smaak en dit past goed in een ontbijtje met bijvoorbeeld yoghurt of bij een dessert met ijs.
![]() | Kaki met granola |
Dessert met kakifruit | |
![]() | Kaki ontbijt Dit ontbijtje is snel gemaakt én erg lekker! Je kunt ook nog andere fruitsoorten aan dit recept toevoegen, bijvoorbeeld granaatappelpitjes maar ook kiwi smaakt hier lekker bij. |
Dit exotische vruchtje vind je niet snel in de winkel, maar wel in onze fruitboxen! Wil je graag een fruitbox ontvangen, inclusief gratis bezorging? Kijk dan bij onze fruitboxen!