Zoeken
Dan eet je 't wel!
Fruitmandje
 

Fruitmanden

Wil je graag iemand verrassen met een gezond én lekker cadeau? Via fruit.nl kun je ook een fruitmand laten bezorgen!

In de fruitmanden van fruit.nl zit een mix van 5 tot 7 verschillende soorten fruit met een exotische verrassing. Wekelijks wisselt de inhoud van de mand, afhankelijk van het seizoen.

De fruitmanden bezorgen wij in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, en voor de bezorgkosten betaal je niks extra’s!

Een fruitmand kun je aan iedereen cadeau doen, bijvoorbeeld om iemand beterschap te wensen, maar ook is het een leuk cadeau om te laten bezorgen voor Vaderdag, Moederdag of voor je personeel!

In de fruitmanden van fruit.nl zit vers, gevarieerd kwaliteitsfruit én een exotische fruitsoort!

Bezorging

Fruitmanden die voor vóór zondag 12:00 uur worden besteld, worden op de eerstvolgende dinsdag bezorgd. Fruitmanden die vóór woensdag 12.00 uur worden besteld, worden op de eerst volgende vrijdag bezorgd. 

Ook zorgen we ervoor dat je weet wanneer de fruitmand ongeveer wordt bezorgd. Je ontvangt een dag voordat je fruitmand wordt bezorgd per e-mail van ons een track en trace code waarmee je de bestelling kunt volgen via de website van PostNL. 

wil je graag iemand een fruitmand cadeau doen? bekijk hier onze fruitmanden!

 

Greetz

Wil je de fruitmand personaliseren? Neem dan eens een kijkje bij de fruitmanden van Greetz.

In de fruitmanden van Greetz zit ook ons heerlijke kwaliteitsfruit en hiermee kun je iemand een gezond cadeau toesturen mét een gepersonaliseerd kaartje! De fruitmanden van Greetz worden 7 dagen per week bezorgd.

Bij Greetz zijn de fruitboxen gevuld met onder andere druiven, kiwi, mango en ananas. In sommige fruitboxen zit snoepgoed, een flesje geperst sap of een smoothieboekje. Ook kun je kiezen voor een drinkkokosnoten cadeaubox. Bij alle boxen kun je een persoonlijk kaartje toevoegen!

Deze cadeaumand is perfect als beterschapswens, of gewoon om iemand te verrassen!            

Bestel nu een greetz fruitmand