Zoeken
Dan eet je 't wel!
Fruitmandje
 

Gastenboek

In het gastenboek kun je een bericht achter laten voor andere bezoekers. Zo kun je ervaringen met elkaar delen. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten

Voer hier je bericht in. Het bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering:
Naam:
E-mail:
Bericht:
Versturen
Jacqueline
2062017
Nieuwe kans voor fruit.nl, een gratis box gekregen om te kijken of het toch beviel. Fruit was gevarieerd, bijna rijp en lekker. Sommige fruitsoorten zijn niet geschikt om een wachtkamer te leggen. We zullen zeker vaker gebruik maken van fruit.nl.
Aleksandra en Edo
1262017
We hebben een paar maanden lang gebruik gemaakt van een wekelijks Fruitpakket. Appels, peren, bananen, sinaasappels en mandarijnen kwamen goed terecht als ontbijt, als tussendoortje, een fruitsalade of lekker toetje. De exotische verrassingen waren een gemengd resultaat; soms wel aardig, soms niet onze smaak.

De kwaliteit van het fruit is meestal goed, maar de laatste tijd hebben we te vaak (rottend) fruit weg moeten gooien (de lychees van vrijdag waren maandag al beschimmeld). Mede daardoor hebben nu besloten om het abonnement te stoppen.

Fruit.nl bedankt
jacqueline
662017
We hebben de box werkfruit besteld omdat we fruit in onze wachtkamer willen. Helaas was het fruit nog erg onrijp en hard waardoor we het niet gelijk hebben kunnen neerleggen. Later bleek dat er fruit aan het rotten was. Voor ons is het dus geen uitkomst.
Ylva
2532017
Ook 6 kokosnoten gewonnen via 100% NL. Lekkere smoothies van gemaakt. Wel lastig te openen. En 2 waren er niet goed meer. Verder positief ontvangen.
Wim
2032017
Via 100%NL een fruitbox gewonnen. Werd keurig op de afgesproken dag afgeleverd. Alleen de inhoud viel erg tegen. Er zaten alleen maar 6 kokosnoten in. Erg eenzijdig, kon er weinig mee. Heel jammer, had meer van de fuitbox verwacht.
Marij watervoort
27122016
Geweldig zoveel verschillende soorten fruit in een box.
De boxen gebruik ik voor al mijn handwerkgaren die kan ik hier mooi in kleur op sorteren.
Onze handwerkclub is er ook al mee volgestrooit.
Liesbeth
17122016
Vorige week de eerste doos gekregen. Ziet et supergoed uit! Niet al te rijp zodat je het even kan bewaren. Zit fruit in wat je normaal niet zou kopen omdat je het niet kent. Nu kijk je op de site om te kijken hoe je het kunt eten.
Elly
17112016
Uitstekende box met fruit. :) Normaal koop ik nooit zoveel fruit, omdat ik blijkbaar altijd het verkeerde koop. Te zuur, niet rijp, overrijp, enz... Maar wat er in de box zat, was goed en lekker. Toch nog een opmerking. Ik weet niet veel van fruit en zag verschillende soorten appels en peren, maar welke soorten waren dat? Misschien op de website vermelden wat er precies allemaal in zit. Of een papiertje bij de box zelf in.
Manuela
29102016
Fruit is goed,en gezond gr jacky
Loes
1282016
Goed verzorgde box met een behoorlijke hoeveelheid verschillende soorten fruit.
 
1